مدیر کل بهزیستی تحت پیگرد قضایی قرار گرفت

مدیر کل بهزیستی استان گیلان به لحاظ کوتاهی و عدم نظارت بر کمپ‌ها در حادثه آتش سوزی کمپ ترک اعتیاد لنگرود تحت پیگرد قضایی قرار گرفت.

به گزارش همشهری آنلاین، حجت الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی اظهار کرد: مدیرکل بهزیستی گیلان به لحاظ کوتاهی در انجام وظیفه و عدم نظارت بر کمپ‌ها و توجه اتهام قرار تأمین کیفری و قرار نظارت قضایی صادر و مراتب به سازمان بهزیستی اعلام گردید.

حجت الاسلام صادقی نیارکی با بیان اینکه طبق دستورالعمل‌های مربوطه مرجع صدور مجوز و نظارت بر کمپ‌ها برعهده بهزیستی استان است، گفت: از لحظه وقوع حادثه، بررسی دقیق توسط همکاران دادسرای مرکز استان انجام شد و مشخص شد بهزیستی وظایف نظارتی و اداری خود را در این خصوص انجام نداده که منجر به وقوع این فاجعه شده است.

هویت ۳۲ جانباخته حادثه کمپ ترک اعتیاد لنگرود شناسایی شد؛…

وی تصریح کرد: در همین راستا مدیر کل بهزیستی و کارکنان مرتبط تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند و تحقیق توسط همکاران قضائی آغاز و با توجه به اتهامات منتسبه ضمن تفهیم اتهام وصدور قرار تامین کیفری، برای نامبرده قرار نظارت قضائی صادر و نامبرده به قرار نظارت قضائی اعتراض که پرونده به شعبه شعبه ۱۰۷ کیفری ۲ رشت ارجاع و اعتراض نامبرده رسیدگی و قرار نظارت قضائی تأیید گردید و مراتب به سازمان بهزیستی اعلام گردید.

رییس شورای قضائی گیلان با اشاره به اینکه دستگاه قضایی با تمام کسانی در راستای حفظ حقوق عامه و کرامت انسانی کوتاهی کرده و جان و مال مردم را به مخاطره می‌اندازند در چارچوب قانونی برخورد می‌نماید اظهار داشت: همه مدیران و مسئولان استانی باید در انجام وظایف قانونی خود هشیار بوده و پاسخگوی تمامی اقدامات زیرمجموعه‌های خود باشند.

کد خبر 805747

  • واکنش ترکیه به ادعای توافق اردوغان و نتانیاهو درباره پذیرش یک میلیون فلسطینی در این کشور

  • ال‌نینو به خشکسالی ایران پایان می‌دهد؟ | بارش‌ها در این مناطق بیشتر از نرمال خواهند بود | کارشناس هواشناسی: اکثر سدها و تالاب‌ها امسال آبگیری می‌شوند

  • موافقت با این قطعنامه‌ ضدایرانی یعنی آغاز جنگ | پای ایران در میان باشد باید محتاط بود!

  • تصاویر قرق اتوبان بزرگ چین برای معاون رئیسی | اسکورت با ابهت چینی‌ها را ببینید

  • جنجال کارتخوان نانوایی‌ها ؛ ماجرای ضبط صدا و تصویر مشتریان چیست؟

  • پنتاگون: در زمان و مکان انتخابی حملات به نیروهای آمریکایی را پاسخ می‌دهیم | ۴۰ حمله به نیروهای آمریکایی شده است

  • بیانیه صدا و سیما درباره حواشی یک برنامه زنده تلویزیونی

  • موافقت با این قطعنامه‌ ضدایرانی یعنی آغاز جنگ | پای ایران در میان باشد باید محتاط بود!

  • تصاویر اولین شهرهای موشکی زیرزمینی ایران

  • تصاویر قرق اتوبان بزرگ چین برای معاون رئیسی | اسکورت با ابهت چینی‌ها را ببینید

  • تصاویر خیابان های تل‌آویو پس از حملات راکتی القسام

  • کامران جای حسن یزدانی را می گیرد؟ | قاسمپور حریف جدید تیلور

  • کرکس ایران سفیدپوش شد

  • نحوه درست پخت شلغم که بو و مزه ناخوشایند آن را از بین می‌برد

  • چشمک زیدان به عربستانی‌ها؛ پیشنهاد بدهید

  • آغاز ثبت نام فروش فوق العاده سایپا | اسامی خودرو و شرایط ثبت نام

  • هشدار فدراسیون به داوران: زیادی اشتباه کنید به لیگ دسته یک می‌روید!