عکس | وزیر خارجه امارات به دیدار بشار اسد رفت

وزیر خارجه امارات در دیدار با رئیس‌جمهور سوریه با او درباره توسعه روابط اقتصادی و تجاری دو کشور رایزنی کرد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، شامگاه امروز (چهارشنبه)، خبر داد که «عبدالله بن زاید آل نهیان» وزیر خارجه امارات و «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه با یکدیگر دیدار کرده‌اند.

عکس | وزیر خارجه امارات به دیدار بشار اسد رفت

بنابر گزارش خبرگزاری رسمی سوریه، رئیس‌جمهور سوریه، وزیر امور خارجه امارات و هیأت همراه او را به حضور پذیرفته است و دو طرف درباره توسعه روابط اقتصادی و تجاری گفت‌وگو کرده‌اند.

سانا نوشت: «رئیس‌جمهور اسد با وزیر خارجه امارات روابط ویژه سوریه و امارات و همکاری موجود میان دو کشور در بسیاری از زمینه‌ها و همچنین توسعه روابط اقتصادی و تجاری در راستای منافع دو کشور و ملت برادر مورد بحث و بررسی قرار داد.»

دفتر ریاست جمهوری سوریه نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد: «آقای رئیس‌جمهور بشار اسد تأکید کرد که روابط سوریه و امارات تاریخی است و همچنین طبیعی است که این روابط به عمقی که در دهه‌های طولانی گذشته در خدمت منافع دو کشور و دو ملت بوده، باز گردد.»

این در حالی است که عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر امور خارجه امارات هجدهم آبان ماه سال گذشته نیز در دمشق با بشار اسد دیدار کرده بود.

در این دیدار روابط دوجانبه، توسعه همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف و مشترک‌المنافع، افزایش تلاش‌ها برای کشف افق‌های جدید این همکاری‌ها به ویژه در بخش‌های مهم به منظور افزایش سرمایه‌گذاری در این بخش‌ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود.

رئیس جمهور سوریه نیز بر «روابط برادرانه و مستحکم سوریه و امارات» از زمان شیخ زاید بن سلطان آل نهیان تاکید و از مواضع واقعگرایانه و صحیح امارات قدردانی کرده بود.

کد خبر 732687

  • پیام کتبی وزیر خارجه امارات به همتای ایرانی | وزیر خارجه امارات چه نوشت؟

  • دروغ بزرگ و هواپیمای اوکراینی

  • دبیرکل حزب الله لبنان مقابل دوربین قرار گرفت | پایان شایعات درباره سلامتی سید حسن نصرالله | توضیح مهم نصرالله درباره سلامتی اش

  • واکنش تند وزیرخارجه به اقدام نشریه فرانسوی؛ امیرعبداللهیان به فرانسه هشدار داد

  • پاداش ترامپ به الکاظمی در قبال ترور سپهبد سلیمانی چه بود؟ | کاظمی از ترس به امارات فرار کرده است

  • گزینه ها را از روی میز حذف نخواهیم کرد | رویکرد دوگانه آمریکا و برغم تکرار ادعاهای ضد ایرانی؛ دیپلماسی همچنان بهترین راه است

  • جزئیات دیدار معاون رئیسی با وزیر خارجه عربستان | موضوع گفت و گو چه بود؟

  • اینترنت کل کشور قطع می شود!

  • اتفاق غیرمنتظره برای رسول خادم در زورخانه | درها را بستند و برنامه را به هم زدند!

  • ببینید | اولین تصویر از اسکناس هزار تومانی جدید

  • ترور یک پاسدار در تهران

  • تصاویری نایاب از دوره‌گردان انار فروش در زمان قاجار

  • روایت شاهد عینی از ترور پاسدار قاسم فتح اللهی | جزئیات و تصاویر تیراندازی در خیابان مختاری بن بست اول شرقی

  • ببینید | واکنش عجیب معاون اول رئیسی به وعده دولت | ما می گوییم مسکن ساخته شود نه اینکه دولت بسازد

  • اینترنت کل کشور قطع می شود!

  • گام به گام با سقوط هواپیمای اوکراین | مهم‌ترین رویدادها و مواضع پس از شلیک به هواپیما چه بود؟ | چه کسی اولین بار موضوع شلیک به هواپیما را مطرح کرد؟

  • ببینید | حضور پله در مراسم تدفین خودش | واکنش مردم را ببینید

  • سرکه سیب و چای ؛ بهترین درمان خانگی جوش صورت

  • ببینید | اولین تصویر از اسکناس هزار تومانی جدید

  • پراید روی دور گرانی افتاد | جدیدترین قیمت تیبا، دنا، تارا، شاهین و انواع پژو

  • آغاز بارش برف و باران در بیش از ۱۵ استان از امروز | هشدار نارنجی هواشناسی به این ۴ استان | ساکنان شهرهای صنعتی، آسمان آبی را خواهند دید؟