دستور رئیسی درباره افزایش قیمت بدون مجوز محصولات پتروشیمی | اراده جدی وجود دارد تا به هر بهانه ناموجهی برای دولت حاشیه‌سازی شود

رئیس جمهور پس از ارائه گزارشی از افزایش قیمت محصولات پتروشیمی بدون اخذ مجوزهای لازم در جلسه هیئت دولت، به وزیر دادگستری ماموریت داد، با بررسی دقیق اسناد و دلایل این افزایش قیمت، با متخلفان برخورد قاطع و مقتضی صورت گیرد.

به گزارش همشهری آنلاین، سید ابراهیم رئیسی در جلسه صبح امروز (چهارشنبه) هیئت دولت، پس از ارائه گزارشی از افزایش قیمت محصولات پتروشیمی بدون اخذ مجوزهای لازم، به وزیر دادگستری ماموریت داد، با بررسی دقیق اسناد و دلایل این افزایش قیمت، با متخلفان برخورد قاطع و مقتضی صورت گیرد.

رئیسی در ادامه، تصویرسازی از عملکرد دولت را موضوعی بسیار مهم برشمرد و گفت: حتی وقتی همه تصمیمات و اقدامات صحیح و سازنده هستند، اگر به وجه تصویرسازی، اطلاع‌رسانی و تبیین آن توجه کافی نشود، ارائه تصویر ناصحیح از عملکرد دستگاه‌های اجرایی می‌تواند هزینه‌های زیادی به دولت تحمیل کند.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیش‌بینی و برنامه‌ریزی صحیح و به‌روز برای اطلاع‌رسانی هنرمندانه، پیشگیری از بروز بسترهای تصویرسازی ناصحیح و پاسخگویی به فضاسازی‌ها علیه دولت افزود: اگر چه اراده جدی وجود دارد تا به هر بهانه ناموجهی برای دولت حاشیه‌سازی و چالش‌آفرینی شود، اما در مقابل دستگاه‌های اجرایی نیز باید از همه بسترها و موضوعاتی که مستعد امیدآفرینی هستند، به نحو مناسب استفاده کنند.

رئیسی خطاب به سخنگویان، مسئولان اطلاع‌رسانی دولت و همه مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد که در وهله اول با اطلاع‌رسانی به‌موقع و دقیق و در وهله دوم پاسخگویی فوری به شبهات و نیز جوسازی‌ها، تصویری صحیح از عملکرد دولت ارائه کنند.

رئیس جمهور در بخش ابتدایی سخنانش با تبریک فرارسیدن عید سعید قربان به مردم ایران و همه مسلمانان جهان تصریح کرد: ماه ذی‌الحجه از بهترین فرصت‌ها برای رسیدن به درجه عبودیت و تلاش و درخواست برای ایجاد گشایش و فرج در امور است.

کد خبر 770261

  • واکنش متفاوت رئیسی به گلایه مردم درباره کندی اینترنت | دستور مهم رئیس جمهور ؛ یکماهه اعلام کنید

  • تغییر مدیر کل تشریفات وزارت امور خارجه | هنردوست کجا می‌رود؟

  • امیرعبداللهیان: عاملان جنایت سردشت را نه فراموش می‌کنیم و نه می‌بخشیم | عوامل و آمران آنها باید پاسخگوی اعمال غیرانسانی خود باشند

  • دستور رئیسی درباره افزایش قیمت بدون مجوز محصولات پتروشیمی | اراده جدی وجود دارد تا به هر بهانه ناموجهی برای دولت حاشیه‌سازی شود

  • برداشت اسکناس از خودپردازها چقدر کارمزد دارد؟ | جزئیات کارمزد خدمات بانکی اعلام شد ؛ از کارت به کارت تا استفاده از کارتخوان

  • واکنش دانشگاه علامه به ویدئوی جنجالی برخورد انتظامات با یک دانشجو | عدم تمکین دانشجوی پسر منجر به اتفاق ناخوشایند شد!

  • مصوبه مهم درباره سن بازنشستگی و محاسبه حقوق دریافتی در دوره بازنشستگی | میانگین ۵ سال برای حقوق بازنشسته‌ها از لایحه برنامه هفتم حذف شد

  • واکنش مالک شریعتی به انتشار فیش حقوقی‌اش ؛ شاید تسویه حساب است

  • پرسپولیس ارث پدری من نیست | یحیی و باشگاه می‌توانند من را نخواهند اما در مورد یک موضوع باید توضیح بدهم!

  • هیچ چیزی برای ساخت هواپیمای مسافری کم نداریم | «سیمرغ» به جمع صنعت هواپیمایی کشور پیوست

  • تخلف مدیر باسابقه دولتی برای دریافت ۲ حقوق و مزایای کامل | تصویر هر دو فیش حقوقی او را ببینید

  • رونمایی از اولین خرید بزرگ استقلال | بازیکن محبوب نکونام در راه تهران

  • پرسپولیس ارث پدری من نیست | یحیی و باشگاه می‌توانند من را نخواهند اما در مورد یک موضوع باید توضیح بدهم!

  • پرسپولیس-مغانلو در آستانه نهایی شدن | سپاهان مجبور به انتقال غیرمنتظره می شود

  • ملی‌پوش پرسپولیسی دو ساله بست

  • از روزی بترسید که دیگر ما را ترور نکنند ؛ ان‌شاءالله ترورها ادامه خواهد یافت | خشونت چه کسانی انسانی به حساب می‌آید؟

  • تصاویر اسکورت سردار رادان در روسیه | لحظه بازدید سردار از موزه گارد ملی را ببینید

  • بازداشت ۴ شکنجه‌گر طلبه محبوس در مسجد مکی زاهدان | عوامل عبدالحمید چه بلایی سر او آوردند؟

  • ثبت‌نام افراد بالای ۱۸ سال برای دریافت شناسنامه الکترونیکی شد

  • یحیی به دنبال مهم ترین انتقال سال فوتبال ایران | گل محمدی شماره ستاره ملی پوش را گرفت

  • واکنش مالک شریعتی به انتشار فیش حقوقی‌اش ؛ شاید تسویه حساب است