استقرار پایگاه مدیریت بحران در ورودی پایتخت | استفاده از ظرفیت ریلی برای امدادرسانی به تهرانی‌ها

شهردار منطقه۲۰ در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی استان معین و پیشتاز قم گفت: «استقرار پایگاه مدیریت بحران در ورودی شهر تهران ضروری است.»

به گزارش همشهری آنلاین، «سیدمحمد ناظم رضوی» با بیان اینکه منطقه۲۰ و شهرری به عنوان ورودی شهر تهران و دسترسی به جاده قدیم قم محسوب می شود، گفت: «استقرار پایگاه مدیریت بحران استان قم در خروجی اتوبان قم- تهران، نقطه قوت در امدادرسانی است و می‌بایست استقرار چنین پایگاهی در مبادی ورودی شهر تهران برای امدادرسانی در مواقع بحرانی برنامه‌ریزی و انجام شود.»

وی افزود: «با توجه به برنامه‌ریزی برای استقرار ایستگاه تبادلی راه‌آهن سراسری با مترو شهرری، برنامه‌ریزی و پیش‌بینی کاربری مدیریت بحران در مواقع بحرانی و خدمات‌رسانی پس از بحران در این ایستگاه باید انجام شود؛ چرا که این مکان ظرفیت ویژه‌ای برای حمل و نقل برون و درون شهری دارد.»

شهردار منطقه با اشاره به اینکه اولین ایستگاه خط راه‌آهن شهری در شهرری مستقر است، استفاده از پتانسیل راه‌آهن سراسری برای مواقع بحرانی از شهر قم به تهران و بالعکس را برای امدادرسانی مهم برشمرد.

ناظم رضوی با اشاره به وجود مسیل‌ها در محدوده این منطقه اظهار داشت: «با توجه به وجود مخاطرات مسیل سرخه‌حصار در مسیر بزرگراه امام علی(ع)، رسیدگی و مقاوم‌سازی این مسیل حائز اهمیت و ضروری است به‌زودی بررسی و رفع خطر شود.»

مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم نیز با بیان اینکه استان قم، معین منطقه۲۰ و پیشتاز مناطق۱۶ و ۱۹ است، گفت: «اصل ساختار مدیریت بحران، هماهنگی بین‌سازمانی است.»

استقرار پایگاه مدیریت بحران در ورودی پایتخت | استفاده از ظرفیت ریلی برای امدادرسانی به تهرانی‌ها

«محسن اروجی» تأمین امنیت نیروهای امدادی در مدیریت بحران را بسیار مهم برشمرد و افزود: «برای خدمت‌رسانی استان قم و دسترسی نیروهای امدادرسان در مواقع بحرانی، باید امنیت مسیر دسترسی قم به تهران تأمین شود.»

وی ادامه داد: «پایگاه هلال‌احمر استان قم در خروجی بزرگراه قم- تهران و جاده قدیم قم جانمایی شده است تا به هر دو مسیر دسترسی وجود داشته باشد و امدادرسانی تسهیل شود.»

وی با بیان اینکه پایگاه امداد منطقه‌ای دیگری در سلفچگان مستقر است، ادامه داد: «این پایگاه نیز به مسیر ساوه- تهران، قم- تهران و گرمسار- تهران دسترسی دارد.»

مدیرکل بحران استانداری قم با اشاره به دستورالعمل وزارت کشور در خصوص استفاده از ظرفیت‌های استان‌های معین، برگزاری مانور بزرگ مدیریت بحران در شهرری و ارزیابی نقاط قوت و ضعف، برگزاری دوره‌های آموزشی برای سازمان‌های ذیربط، داشتن یک فرماندهی واحد و هماهنگی بین سازمان‌ها برای امدادرسانی بهینه و خدمات‌رسانی در مواقع بحرانی را از موارد ضروری در مدیریت بحران عنوان کرد.

وی جامعه‌محوری بودن امدادرسانی را مهم خواند و گفت: «با توجه به آموزش گروه‌های جهادی، تشکل‌های مردمی و هیئت‌های مذهبی، می‌توان از پتانسیل آنها در مواقع بحرانی استفاده کرد.»

استقرار پایگاه مدیریت بحران در ورودی پایتخت | استفاده از ظرفیت ریلی برای امدادرسانی به تهرانی‌ها

کد خبر 769606

  • تجمیع ۶ پلاک فرسوده در محله زرگنده | تامین ۲۴ واحد مسکونی نوساز در بافت فرسوده

  • روابط‌عمومی منطقه‌۱۸ برگزیده در رویداد بارش و پویش اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها

  • ارائه تسهیلات ویژه برای تغییر کاربری مراکز صنعتی | شناسایی ۲۶۰ پلاک فرسوده در تکه دهم پایتخت

  • استقرار پایگاه مدیریت بحران در ورودی پایتخت | استفاده از ظرفیت ریلی برای امدادرسانی به تهرانی‌ها

  • کدملی بی‌حجاب‌ها مسدود می‌شود؟ | واکنش یک وکیل: شهروند بودن را از افراد سلب نکنیم!

  • ۴ خرید اول استقلال را بشناسید| هواداران با این اسامی نگران تیم نکونام شدند

  • خاتمی: هیچ‌گاه بی‌حجابی هنجار نخواهد شد؛ پشت صحنه آن روشن است | تعرض بی‌حجاب به باحجاب قابل تحمل نیست

  • آمریکا دوباره خواستار گفتگو با ایران شد | ضدیت با نظام سلطه یک اصل حیاتی است

  • عکس | مرگ مسن ترین زائر ایرانی بعد از به جا آوردن اعمال حج

  • خرید غیرمنتظره استقلال در خط دفاعی| لژیونر ملی پوش جانشین سیلوا می شود؟

  • تصاویر زیرخاکی جالب از بندر انزلی در زمان قاجار

  • ۴ خرید اول استقلال را بشناسید| هواداران با این اسامی نگران تیم نکونام شدند

  • سورپرایز درویش در پاسخ به بمب رقبا | مدیرعامل پرسپولیس چراغ اول را روشن می کند

  • ببینید| زمان تحویل اسکادران سوخو ۳۵ از سوی روسیه به ایران مشخص شد | محل استقرار سوخو ۳۵ در ایران

  • خرید غیرمنتظره استقلال در خط دفاعی| لژیونر ملی پوش جانشین سیلوا می شود؟

  • مقصد غیرمنتظره برای کاپیتان استقلال | حقیقت تلخی که حسین حسینی با آن مواجه شد

  • تصاویر زیرخاکی جالب از بندر انزلی در زمان قاجار

  • کدملی بی‌حجاب‌ها مسدود می‌شود؟ | واکنش یک وکیل: شهروند بودن را از افراد سلب نکنیم!

  • خط حمله پرسپولیس با این ۳ بازیکن ایده‌آل خواهد بود | باید یک فرصت دیگر به بازیکن ناکام تیم داد

  • سرپرست جدید استقلال مشخص شد| بازگشت مدافع سابق آبی ها به باشگاه

  • ۳ ستاره به پرسپولیس نزدیک و ۳ ستاره دور شدند | خریدهای بزرگ از لیست یحیی

  • زلزله، آوار و سیل در کمین منطقه خطرناک تهران | چهارمین منطقه پرمخاطره پایتخت را بشناسید

  • مدیریت چند جانبه مشکلات چندگانه

  • زندگی با بحران

  • یادداشت | حریم شهرری هم فرصت است و هم تهدید | ریشه مشکلات در مدیریت چندپارچه

  • فاجعه وحشتناک زلزله ۷ ریشتری در تهران | چند روز بی آبی در انتظار تهرانی‌هاست؟

  • بزرگ‌ترین و مجهزترین سوله بحران تهران کجاست؟ | دژ دفاعی و امدادی شهری برای مقابله با انواع بحران

  • ارتقای تاب‌آوری منطقه ۲۰ در برابر حوادث

  • کمک از آسمان می‌رسد

  • خواب ناآرام روی گسـل

  • طراحی شبکه اضطراری امدادرسانی در پایتخت

  • هشیاری در زمان بحران مهم‌ترین کار است

  • مقابله بازار تهران با زلزله ۵.۵ ریشتری