ابتکار جالب شهرداری تهران که مورد استقبال قرار گرفت | شهردار شهر خودت باش

تهران یکی از بزرگ‌ترین و پرجمعیت‌ترین و شلوغ‌ترین کلانشهرهای دنیا است و صدها مشکل ریز و درشت دارد که برخی از این مشکلات از چشم مسئولان هم دور مانده است. از آلودگی هوا و ترافیک گرفته تا جمع‌آوری پسماند و کمبود فضای سبز و مواردی از این قبیل.

به گزارش همشهری آنلاین، مدیران شهری هم در دوره‌های مختلف تلاش کرده‌اند این مشکلات را حل کنند و تا حدودی موفق هم بوده‌اند اما بعضی وقت‌ها می‌شود با یک ایده و فکر جدید، کاری کرد که نتیجه این تلاش‌ها، چند برابر شود و شهر، حال و روز بهتری پیدا کند.

یکی از ایده‌های جدید که شهرداری سال گذشته با همراهی ۳۴۵ هزار نفر از شهروندان آن را به اجرا در آورد، طرح «من شهردارم» بود و نتیجه آن، مشارکت خوب شهروندان در تعیین اولویت‌ها برای اختصاص بودجه و تعریف پروژه‌های شهری بود. ۱۴۶۲ پروژه در سراسر پایتخت شناسایی شد و حالا بعضی از آنها تکمیل شده‌اند و در حال بهره‌برداری هستند. بعضی دیگر هم هنوز در حال اجرا هستند و به‌زودی مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید:

  • تهران سبزتر می شود | ساخت ۱۰ بوستان روستایی در استان تهران کلید خورد
  • «حامی شهر» حامی بی سرپناهان در فصل زمستان
  • ابتکار جدید شهرداری برای دریافت انواع خدمات | شما هم به «باشگاه شهروندی» بپیوندید

تجربه خوب اجرای این طرح باعث شد امسال هم شهرداری تهران، طرح «من شهردارم ۲» را هم به ساجرا در بیاورد تا مدیریت شهری بتواند برای سال آینده، پروژه‌هایی که از نظر مردم دارای اولویت هستند را تشخیص بدهد. در این طرح که با تغییراتی نسبت به سال قبل روبه‌رو شده، شما به‌عنوان شهروند می‌توانید به‌طور آنی، پروژه‌ها را رصد کنید و از سرنوشت پروژه‌های قبلی هم باخبر شوید. برای این کار، کافی است به سایت شهرداری تهران و در قسمت ثبت پیشنهاد بروید و بعد از رصد پروژه‌ها، اولویت هایتان را اعلام کنید و خودتان، شهردار محله‌تان باشید.

اگر در محله‌تان مشکلی وجود دارد که فکر می‌کنید از دید مدیران شهری دور مانده، یا اگر در منطقه‌ای که زندگی می‌کنید پروژه‌ای روی زمین مانده که باید در اولویت باشد، می‌توانید در این طرح شرکت کنید و برای لحظاتی خودتان را شهردار شهرتان بدانید.

کد خبر 809470

  • نوین چرم مشهد
  • پدیده های جدید خیابان خوابی در تهران | معتادان و کارتن خوابانی در قالب همراه بیمار

  • آخرین قیمت میوه و سبزیجات در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران

  • ۲۵ اتوبوس جدید به ناوگان اتوبوسرانی اضافه شد

  • اینفوگرافیک | فعالیت ۵ مددسرای سیار آغاز شد | رصد مناطق ۲۲ گانه با شروع بارندگی‌ها

  • ابتکار جالب شهرداری تهران که مورد استقبال قرار گرفت | شهردار شهر خودت باش

  • حداد عادل: کسی را نمی شناسم که قبل از انقلاب نام فرزندش را زینب گذاشته باشد

  • عکس | امام جمعه اهواز پاچه‌های شلوارش را بالا زد و به دل مناطق آب‌گرفته رفت | آب باران به خانه‌ها و معابر نفوذ کرد

  • به توافق برای آزادی گروگان‌ها از غزه نزدیک شده ایم

  • بی احترامی بازیکن ملی پوش به پیراهن تیم ملی

  • بیش از ۳ هزار ناسزا به همایون شجریان در فضای مجازی | تسلیت نگفتن برای شجریان و فردوسی پور دردسرساز شد!

  • گوترش: گفت‌وگوها در رابطه با راهکار دو دولتی باید فوراً آغاز شود | آتش‌بس فوری در غزه لازم است

  • یک مقام طالبان درباره حقابه ایران: این یک امتحان بزرگ الهی است و در دست ما نیست

  • عکس | امام جمعه اهواز پاچه‌های شلوارش را بالا زد و به دل مناطق آب‌گرفته رفت | آب باران به خانه‌ها و معابر نفوذ کرد

  • بی احترامی بازیکن ملی پوش به پیراهن تیم ملی

  • بیش از ۳ هزار ناسزا به همایون شجریان در فضای مجازی | تسلیت نگفتن برای شجریان و فردوسی پور دردسرساز شد!

  • یک کودک بساط اتاق مخبر را به هم زد

  • خبر خوش از مجلس درباره حقوق برخی کارمندان

  • واکنش پرسپولیس به کسر ۲ امتیاز دیگر | پرونده مربیان خارجی به کمیته انضباطی رفت؟

  • بازداشت بدنساز زنی که تصاویر نامناسب در اینستاگرام منتشر کرد

  • دختر پژمان بازغی در کنار مادرش سوژه شد + فیلم

  • تصاویر حضور بی‌حجاب داور زن ایرانی در مسابقات جهانی آمریکا | لحظه این هنجارشکنی را ببینید | آمریکا به تیم ملی ووشوی ایران ویزا نداده بود!

  • تصمیم مهم یحیی در خصوص فسخ ۲ بازیکن پرسپولیس| اختلافی که دامن سرخ ها را می گیرد